Leergang kwaliteitsmanager

Met de Leergang kwaliteitsmanager in Food word je in één keer opgeleid naar het gewenste niveau. Op deze manier kan jij een vliegende start maken en heb je de technische basis kennis om jouw afdeling naar het optimale kwaliteitsniveau te krijgen.

De leergang bestaat uit vier modules, namelijk:

Deze modules bestaan uit diverse opleidingen en starten op verschillende momenten in het jaar.
Wil je weten wanneer onze opleidingen plaatsvinden, bekijk dan de cursuskalender.

Coachingstraject (facultatief)

Wij adviseren om tijdens de leergang een coachingstraject te volgen. Dit coachingstraject geeft een meer waarde aan deze leergang, omdat je het geleerde meteen toepast in de praktijk.

Dit traject houdt in dat je gedurende de leerperiode advies krijgt en wordt begeleid door ervaren senior adviseurs van N&S. Dit kan aan de hand van een vraagstuk/probleemstelling binnen jouw organisatie. Op deze manier pas je het geleerde meteen toe in de praktijk.

Afhankelijk van de vaardigheden, de kennis en het in te brengen vraagstuk/probleemstelling van jou wordt bepaald wat daar de kosten voor zijn. Hiervoor brengen wij aan jou, voorafgaand aan de leergang, een offerte uit. Deze offerte komt tot stand met behulp van een persoonlijk intake gesprek. Uit ervaring weten wij dat het coachingstraject in de meeste gevallen 2 dagen in beslag neemt.

De kosten voor de totale leergang bedragen € 6.360,00 per persoon (excl. BTW en incl. 25% korting). Hierin zijn de kosten voor het coaching traject niet meegenomen.
De prijs is inclusief lunch, lesmateriaal en certificaat.

Neem contact met mij op